Home Nieuws ‘Ontslagen’ Ruud van Nistelrooij niet de nieuwe trainer van Olympique Marseille

‘Ontslagen’ Ruud van Nistelrooij niet de nieuwe trainer van Olympique Marseille

1021
0

Een enorme fout van het medium Footballtransfers.com. Het medium berichtte dinsdag over een mogelijke nieuwe trainersklus voor Ruud van Nistelrooij.

In de titel van het artikel over de interesse van Olympique Marseille in de diensten van Ruud van Nistelrooij, werd geschreven dat Ruud van Nistelrooij eerder ontslagen is bij PSV. Uiteraard is de Geffenaar bij PSV niet ontslagen maar zelf opgestapt in de week voor de laatste wedstrijd tegen AZ in Alkmaar.

Terug naar de interesse van Olympique Marseille voor Ruud van Nistelrooij, die er wel degelijk bestond afgelopen dagen. Volgens het Zuid-Franse medium La Provence toonde Olympique Marseille concrete en serieuze interesse in de bij PSV opgestapte Ruud van Nistelrooij. Van Nistelrooij was volgens het medium dat goed ingevoerd is bij Olympique Marseille een belangrijke kandidaat de onrustige Franse topclub te gaan leiden.

Olympique Marseille geeft echter de voorkeur aan Gennaro Gattuso, zo meldt de Italiaanse transfermarktexpert Fabrizio Romano. Eerder noemde La Provence nog de naam van Ruud van Nistelrooij als bijna zekere opvolger van de vorige week opgestapte Marcelino. Volgens Romano zal Gattuso met zijn technische staf woensdag in Zuid-Frankrijk arriveren om te tekenen bij de Franse topclub. Daarmee is de belangstelling voor Ruud van Nistelrooij naar de achtergrond verdreven.

Volgens L’Équipe was er enige haast geboden bij de aanstelling van een nieuwe trainer, aangezien de spelersgroep van Olympique Marseille het vertrouwen al had opgezegd in interim-coach Jacques Abardonado. Naast de naam van Ruud van Nistelrooij werden ook de namen van Christopher Galtier, Julen Lopetegui en Roberto Donadoni genoemd.

Of Ruud van Nistelrooij zelf ook belangstelling had voor de functie van hoofdtrainer bij Olympique Marseille is niet bekend. De naam van Ruud van Nistelrooij wordt steeds vaker genoemd bij buitenlandse clubs. Het is dan ook goed mogelijk dat de Geffenaar snel weer ergens zal gaan instappen als hoofdtrainer.


Vorig artikelZes dagen, drie thuiswedstrijden | Go Ahead Eagles, FC Volendam gevolgd door vijf keer scorend Sevilla
Volgend artikelDoelpunten in beeld | Geplaagd Sevilla scoort vijf keer en reist nog naar Barcelona voor duel tegen PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in