Home Nieuws Ontgoochelde Ronald de Boer: ‘Dit valt Schmidt aan te rekenen’

Ontgoochelde Ronald de Boer: ‘Dit valt Schmidt aan te rekenen’

18471
0

Ronald de Boer en Kenneth Perez waren flink teleurgesteld na de late treffer van Olympiakos in Eindhoven.

De analisten zagen de treffer van de Grieken totaal niet aankomen en verbaasden zich tegelijkertijd over de late wissels van Roger Schmidt.
Een ontgoochelde Ronald de Boer kon even niet uit zijn woorden komen door de teleurstelling over de uitschakeling van PSV maar richtte daarna de pijlen op Schmidt.


‘Ik begrijp hier niets van’, begon de Boer over de late wissels van Schmidt. Daarbij verwees de Boer naar andere wedstrijden waarin Schmidt juist wel vroeg ingrijpt.
‘Deze uitschakeling valt Schmidt aan te rekenen. Je ziet dat sommige spelers er echt doorheen zaten. De scherpte was weg, passes kwamen niet meer aan en er werden duels verloren. Boscagli liep op zijn laatste benen en was niet fit meer. En Malen zat er ook doorheen. Je zag het ook bij die voorzet waar de goal viel’, was de Boer kritisch.

De Boer kreeg bijval van Perez, die ook stelde dat dit onnodig was. ‘Dit PSV is dus niet fot genoeg om 90 minuten te kunnen presteren. Dat valt mij op en dat kan niet dat een elftal niet fit genoeg is om in zo’n wedstrijd 90 minuten alles te geven’, aldus een kritische Perez.