Home Nieuws Ontevreden Zoet wijst naar Dick Advocaat

Ontevreden Zoet wijst naar Dick Advocaat

33
0

Enkele jaren terug was het verschil tussen Jasper Cillessen en Jeroen Zoet een stuk groter dan nu het geval is. Tegenwoordig doen de twee keepers weinig voor elkaar onder.

Dus begrijpt Zoet niets van de beslissing van Dick Advocaat. “Absoluut niet zelfs. Maar ik kan er niets meer aan veranderen, dus heeft het niet veel zin daar lang bij stil te blijven staan”, zegt Zoet tegen Voetbal International. “Ik kan mezelf zeker de laatste maanden niets verwijten, omdat ik bij mijn club top presteer. Als dat niet zo is, zou ik ook niet zulke uitspraken doen. Het is een keuze geweest van de bondscoaches, daar moet ik mee omgaan.”

Zoet weet in ieder geval dat de huidige bondscoach weinig op heeft met het hebben van wedstrijdritme. “Dat klopt, denk ik, en dat is heel vervelend voor mij. De ene keer gaat het wel over het hebben van ritme en een andere keer telt dat ineens niet. Dat is verwarrend”, aldus Zoet.

“Als er altijd maar gewisseld wordt, worden spelers teleurgesteld, is er onzekerheid en dat helpt niet mee. Dat is mijn conclusie”, stelt Zoet. “Als die vaste basis er wél zou zijn en ik zou daarin niet spelen, dan zou ik me uiteraard in die rol schikken. Maar zoals het nu is gegaan, is niet goed geweest. Nu schik ik me ook in die rol, maar ik ben het er niet mee eens.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here