Home Nieuws Ontevreden Simon Poulsen onderwerp van gesprek

Ontevreden Simon Poulsen onderwerp van gesprek

14
0

Deze week sprak Simon Poulsen uit niet gelukkig met zijn rol bij PSV te zijn. Diezelfde niet fitte Poulsen is voorafgaand aan een uitermate belangrijke week het onderwerp van gesprek.

Philip Cocu hoopt dat de niet fitte Poulsen in de Champions League-wedstrijd tegen CSKA Moskou wél kan spelen, zodat Joshua Brenet in die wedstrijd naar de rechterflank kan verhuizen. “Het is nog te vroeg om te zeggen of Poulsen een probleem is voor dinsdag. Ik hoop van niet”, stelde Cocu tijdens een persconferentie. De Deense linkspoot kreeg deze week last van kuitproblemen op de training. Ook Luciano Narsingh ontbreekt. Maxime Lestienne is niet wedstrijdfit.
Indien Poulsen niet fit genoeg blijkt voor CSKA, de wedstrijd waarin 7 miljoen euro op het spel staat, heeft Cocu nog de optie om Jordy de Wijs als linksback op te stellen. Van de jonge verdediger werd donderdag bekend dat hij definitief toegevoegd is aan de A-selectie. De Wijs kwam eerder dit seizoen uit voor Jong PSV en maakte een aantal minuten in de verloren uitwedstrijd tegen Wolfsburg.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here