Home Nieuws Ontevreden Locadia spreekt opnieuw vertrekwens uit

Ontevreden Locadia spreekt opnieuw vertrekwens uit

8
0

De rijen rond Jurgen Locadia leken gesloten maar de spits blijft ontevreden en steekt zijn frustratie niet onder stoelen of banken. Na afloop van het duel in Leeuwarden kon Locadia het niet nalaten om wederom zijn vertrekwens te uiten.

“Tot aan de winterstop wil ik honderd procent geven en volop knallen”, vertelde hij tegen FOX Sports. “Als ik dan nog weinig speel, dan zit het wel in je achterhoofd om in de winterstop verder te kijken dan PSV”. Kort voor het interview van Locadia sprak Cocu over de situatie. “We hebben Locadia niet de vrijheid gegeven om in de winterstop rond te kijken. We willen hem niet kwijt en vandaag laat hij zien waarom niet. Hij moet zich op PSV richten en zeker niet vooruit gaan kijken. We hebben iedereen hard nodig in een periode met veel wedstrijden in korte periodes.”
Locadia ziet zichzelf als een type Kluivert. Centraal in de aanval dus, en daar staat Luuk de Jong als onbetwister nummer één. “Als linksbuiten moet je veel acties maken, dat is niet mijn ding. Als het moet, dan moet het. Maar daar heb je types als Luciano Narsingh voor. Ik ben meer een afmaker.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here