Home Nieuws Ontdekker Ricardo Moniz over Ramalho, die naar PSV wil: ‘Maak je borst...

Ontdekker Ricardo Moniz over Ramalho, die naar PSV wil: ‘Maak je borst maar nat’

13405
0

PSV zou druk doende zijn zich te versterken met de Braziliaanse centrumverdediger André Ramalho Silva.

Zoals te doen gebruikelijk zijn er voor- en tegenstanders van een op handen zijnde transfer. Eindhovenaar Ricardo Moniz is in ieder geval een voorstander van de komst van de Braziliaan naar PSV. Moniz kent de verdediger al jaren en haalde hem naar Europa in zijn tijd als hoofd opleidingen van Red Bull Salzburg.


“Dit is een transfer die Roger Schmidt zeker kan helpen bij PSV”, zegt Moniz tegen AD Sportwereld en het Eindhovens Dagblad. De verdediger heeft inmiddels zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV en dus zal het er wel van gaan komen.

Moniz over de beginperiode van de Braziliaan in Oostenrijk. André was toen nog een centrale middenvelder en werd als een echte nummer zes gezien, maar is later onder mijn opvolger Roger Schmidt verdediger geworden.”

Moniz denkt dat Ramalho alle kwaliteiten heeft om het spel van Schmidt in Eindhoven te gaan spelen. De Braziliaan heet snel te zijn en kan met veel ruimte in de rug spelen. “Maak je borst maar nat”, zegt Moniz over de zeker lijkende transfer.


Facebook Comments