Home Nieuws Onrustig Vitesse kent moeizame voorbereiding op duel met PSV

Onrustig Vitesse kent moeizame voorbereiding op duel met PSV

59
0

Vitesse en Henk Fraser staan in Eindhoven mogelijk voor hun laatste duel met de eigenzinnige trainer aan het roer. Club en trainer stevenen af op een ontbinding van het contract.

De voorbereiding op het duel met PSV is mede daardoor onrustig te noemen. Bij Vitesse ontbreken ook nog veel spelers wegens blessures. Arnold Kruiswijk, Maikel van de Werff, Alexander Büttner, Charlie Colkett en Michael Tornes. Vitesse sluit het jaar 2017, waarin de club voor het eerst in de historie een prijs won, zaterdagavond wel positief af.

Henk Fraser weet dat zijn ploeg moeizaam draait, maar vindt dat PSV het eveneens moeilijk heeft. Dat biedt volgens de coach kansen. “Het voordeel is dat beide ploegen moeten en dat geeft altijd wat meer mogelijkheden”, zegt Fraser in zijn vooruitblik. “Een aantal weken geleden dacht iedereen dat PSV met dertien punten verschil de winterstop in zou gaan. Dat PSV net zo veel moet als wij biedt kansen.

Eerder dit seizoen verloor Vitesse met 2-4 van PSV. “Het toont aan hoe goed de ploeg is toen zij niet in paniek raakten nadat wij de 1-1 maakten. Het is een ploeg waarin de kwaliteit met name voorin zit. In balbezit zijn zij dwingend en dominant. Daarnaast kan PSV levensgevaarlijk zijn in de omschakeling. We zijn dus gewaarschuwd.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here