Home Nieuws Onrustig Galatasaray kent problematische voorbereiding op wedstrijd in Eindhoven

Onrustig Galatasaray kent problematische voorbereiding op wedstrijd in Eindhoven

765
0

PSV opponent Galatasaray kent een onrustige periode en daardoor onrustige voorbereiding de dubbele confrontatie tegen PSV.

Afgelopen week reisde de Turkse ploeg van Istanbul naar Athene voor een oefenwedstrijd tegen Olympiakos maar op de luchthaven van Athene bleek het Turkse bezoek niet zo gewenst.


De douane op de luchthaven van Athene stelde vast dat de documenten en papieren niet op de orde waren en dus keerde de ploeg terug naar Istanbul. De generale voor de wedstrijd tegen PSV werd dus afgeblazen. Galatasaray, haar bestuur. officials, spelers inclusief trainer waren woest en niet te spreken over de handelswijze in Athene.

De onrust duurt voort want er zijn inmiddels twee spelers positief getest op het coronavirus. Galatasaray moet ingrijpen en reist daarom komende week zonder het tweetal af naar Eindhoven voor het duel met PSV in de tweede voorronde van de Champions League.

Het is niet bekend om welke spelers het gaat. In een kort statement op ondermeer Twitter laat Galatasaray weten dat beide spelers in quarantaine zijn gegaan en dat de club alle officiële protocollen in werking heeft gesteld.


Facebook Comments Box