Home Nieuws Onrust voor Willem – PSV; Tilburgse fans willen duel boycotten

Onrust voor Willem – PSV; Tilburgse fans willen duel boycotten

11
11

De verschillende supportersgroepen van Willem II willen zaterdag voor de wedstrijd tegen de aanstaande landskampioen de aandacht op zich richten. De supporters van de Tilburgse club zijn het beleid beu en eisen dat de trainer onmiddellijk vertrekt.

Het vak achter één van de doelen zal komend weekend tegen PSV de eerste vijf minuten leeg blijven. Supporters van andere vakken worden opgeroepen om ook niet de tribune op te gaan.

“Onze club, onze trots dreigt door passanten ter ziele te gaan. Dit laten we niet gebeuren”, valt in het opgestelde manifest te lezen. De Willem II-supporters willen door het spel en de tegenvallende resultaten meteen actie zien van het clubbestuur. Van de Looi en zijn assistenten moeten per direct opstappen en worden vervangen door een leider die “de spelers met passie en durf laat voetballen.”

Van de Looi maakte eerder zelf bekend aan het eind van dit seizoen te vertrekken. De supportersverenigingen vinden dit echter niet genoeg. In de huidige situatie vrezen supporters voor nacompetitie of zelfs directe degradatie. Een vroegtijdig vertrek is derhalve gewenst. “Het spel van Willem II wordt met de week slechter”, luidt de stelling.

 

 


Facebook Comments

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here