Home Nieuws Onrust bij Rangers FC: Van Bronckhorst zet spits uit de selectie na...

Onrust bij Rangers FC: Van Bronckhorst zet spits uit de selectie na wangedrag en rode kaart

8073
0

Het is onrustig bij het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst. In aanloop naar de wedstrijd tegen PSV is het al sinds afgelopen weekend onrustig.

Rangers verspeelde dure punten op bezoek bij Hibernian en zag ook twee rode kaarten uitgedeeld worden. Vandaag werd bekend dat spits Alfredo Morelos door Giovanni van Bronckhorst uit de selectie is gezet. Het blijkt een mentaliteitskwestie te zijn. Van Bronckhorst is namelijk niet tevreden over de fitheid en houding van Morelos.

De Colombiaanse aanvaller was één van de spelers die afgelopen zaterdag een rode kaart te pakte tegen Hibernian FC. De ploeg van Van Bronckhorst kwam daardoor met negen man te staan en kreeg in de blessuretijd de gelijkmaker tegen.

Volgens Sky Sports heeft Morelos het verbruidt bij een groot deel van de selectie en de besprekingen over een nieuw contract zijn inmiddels stopgezet en opgeschort. Morelos is topscorer van Rangers mar zal dus niet aan de aftrap van PSV – Rangers verschijnen. PSV en Rangers trappen woensdag om 21.00 uur af in het Philips Stadion.

https://twitter.com/SkySportsNews/status/1562026923856994304?s=20&t=EhBZB-lnA6nza3P0xCtlwg


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here