Home Nieuws Onnavolgbaar FC Barcelona stelt serie Europese topclubs teleur, Memphis mag alsnog niet...

Onnavolgbaar FC Barcelona stelt serie Europese topclubs teleur, Memphis mag alsnog niet vertrekken

554
0

Je zult een contractspeler van het onnavolgbare FC Barcelona zijn en niet de kern basisspelers behoren.

In dat geval is FC Barcelona verre van een fijne werkgever maar een club waar waarden en normen niet meer bestaan. Voorzitter Laporta straalt in alles onbetrouwbaarheid uit maar trainer Xavi Hernandez beslist nu eenmaal over het lot van de spelers omdat hij ze nodig heeft.

Na de schorsing van Lewandowski wist trainer Xavi radicaal van standpunt te veranderen want Memphis Depay mag nu juist niet meer vertrekken, terwijl het bestuur van de noodlijdende en bijna failliete club juist winstbejag rond Memphis zag. Ga maar na, het salaris van van Memphis valt weg bij een transfer naar bijvoorbeeld Newcastle United maar ook kan Barcelona nog 20 miljoen euro ontvangen voor de aanvaller, die transfervrij over kwam van Lyon.

Barcelona heeft weer eens ander standpunt ingenomen en dus kan Memphis een streep zetten door zijn plannen te verhuizen naar een andere club waar hij wel aan spelen toe weet te komen. Barcelona heeft bovendien moeite met juridische zaken want de zichzelf gruwelijk misdragende Poolse spits Lewandowski heeft gewoon een terechte schorsing uit te zitten. Echter geldt FC Barcelona in Europa als de club bij uitstek die tegen iedere beslissing van de Spaanse equivalent van de tuchtcommissie in beroep gaat dus ook nu is Barcelona weer in beroep gegaan. Vaak houdt dit in dat de schorsing op zal schuiven en dus wil Xavi Memphis behouden.

Goed, gedegen en rechtlijnig beleid is al jaren zoek in Barcelona. Afgelopen weekend zat Memphis wederom op de bank bij Barça, dat met Robert Lewandowski in de spits met 1-1 gelijkspeelde tegen RCD Espanyol. Onder meer Manchester United, Newcastle United, Arsenal, Chelsea, AS Roma en Juventus werden of zijn concreet voor Memphis maar tot zijn grote spijt dient hij waarschijnlijk aan te blijven tot aanstaande zomer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here