Home Nieuws Teleurstelling en onmogelijk gedrag in Genua, Ihattaren niet geschikt voor bedrijven van...

Teleurstelling en onmogelijk gedrag in Genua, Ihattaren niet geschikt voor bedrijven van topsport

9355
0

Het is erg eenvoudig om nieuwe conclusies te trekken over Mo Ihattaren.

De middenvelder heeft het voor elkaar gekregen zich na amper anderhalve maand onmogelijk te maken bij zijn nieuwe werkgever Sampdoria. Met zijn gedrag stelt Ihattaren vele mensen teleur. Niet alleen zijn familie maar ook zijn zakelijke begeleiders Mino Raiola en José Fortes Rodriguez.


Een feit is in ieder geval dat werkgever Sampdoria inmiddels teleurgesteld is in het gedrag van Mo Ihattaren. Daarnaast stelt Ihattaren ook de managers van Sampdoria en Juventus teleur. Zij geloofden immers in de talenten en kwaliteiten van Mo Ihattaren. Ook stelt de middenvelder zijn nieuwe teamgenoten van Sampdoria teleur zoals hij dat eerder ook in Eindhoven al voor elkaar wist te krijgen. De oorzaak?

Mo Ihattaren is niet geschikt voor het bedrijven van topsport. Die eenvoudige conclusie valt inmiddels wel te trekken. Althans, het karakter van Mo Ihattaren is niet geschikt voor het bedrijven van topsport.

AD Sportwereld baseert zich vrijdagmiddag op bronnen uit binnen- en buitenland maar dat Ihattaren het inmiddels voor elkaar gekregen heeft zichzelf onmogelijk te maken in havenstad Genua, is wel duidelijk. De krant weet te melden dat men in Genua grote twijfels heeft over het gedrag van Ihattaren in combinatie met nakomen van afspraken die bij het bestaan van een professionele voetballer horen.