Home Nieuws Ongewone foto’s rond Luuk de Jong zorgen voor ophef in Spanje

Ongewone foto’s rond Luuk de Jong zorgen voor ophef in Spanje

1901
0

Luuk de Jong heeft in een Spanje een slechte beurt gemaakt na een FC Sevilla feestje bij een ploeggenoot thuis.

De doorgaans nooit voor ophef zorgende Luuk de Jong heeft samen met collega’s Éver Banega, Franco Vázquez en Lucas Ocampos voor onrust gezorgd in Spanje en de Spaanse media.


De groep hield zich niet aan de quarantaine regels en daar valt men in Spanje behoorlijk over. Marca pakt zondag groot uit met berichtgevingen. De Jong werd zo deelgenoot van ongewone foto’s in Corona tijd.

In Spanje mogen spelers momenteel met maximaal tien spelers trainen en in hun vrije tijd elkaar niet opzoeken zonder inachtneming van de regels. Die maatregelen zijn getroffen om een eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Spanje is zwaar getroffen door het wereldwijd verspreide virus.

Luuk de Jong reageerde via Instagram op de ontstane ophef. “Ik wil graag sorry zeggen tegen iedereen die zich gekwetst voelt door de gebeurtenis. Het zal niet meer gebeuren. We willen dat de competitie weer gaat beginnen, we willen alleen maar terugkomen om te spelen”, aldus De Jong.

Ook de zogenaamde ‘aanstichter’ Banega bood zijn verontschuldigingen aan. “Het was een familiebijeenkomst met teamgenoten erbij. Zonder dat we het wisten, waren we verkeerd bezig. Ik wil mijn excuses aanbieden, het zal niet nog eens gebeuren”, aldus Luuk de Jong en ploeggenoot Banega vanuit Sevilla.

Het is nog niet bekend of de Jong en zijn teamgenoten een straf krijgen van werkgever Sevilla.

https://twitter.com/marca/status/1264569683291836426?s=21


Facebook Comments Box