Home Nieuws ‘Ongemotiveerde’ spits en PSV target spreekt zich uit: ‘Ik speel nooit meer...

‘Ongemotiveerde’ spits en PSV target spreekt zich uit: ‘Ik speel nooit meer voor Anderlecht’

5813
1

In Brussel bij Anderlecht is één en ander gaande rond de Portugese spits en PSV target Fábio Silva.

Het is onrustig bij de club uit Brussel. Dat heeft natuurlijk alles van doen met de prestaties van de club uit de hoofdstad. Er is sprake van ontevredenheid bij het gros van de spelers en dat leidt weer tot discussies en twijfels. Dat geldt ook voor de Portugese spits Fábio Silva, die op de radar van PSV staat. Zijn eigenlijke werkgever Wolverhampton is al in onderhandeling getreden met PSV, luidt de lezing vanuit Belgie.

Fábio Silva zal gaan vertrekken uit Brussel. Dat is inmiddels wel een vaststaand feit. Er is bij Anderlecht nogal wat gaande rond de spits. Zo schrijft men in Belgie dat Silva op trainingen een ‘ongemotiveerde indruk’ maakt en daar zou trainer Riemer de Portugees dan weer op aangesproken hebben. Het leidde tot ruzie en discussies. Hierop heeft Silva aangegeven nooit meer voor Anderlecht te willen spelen. Volgens het Belgische medium heeft PSV de beste papieren om de spits het restant van het seizoen te huren.

PSV onderhandelt momenteel met Wolverhampton. PSV zet naar verluidt in op een huurperiode van anderhalf seizoen. Naast PSV hebben ook Sevilla en Real Sociedad interesse in Silva, die geen ontsnappingsclausule in zijn huurcontract bij Anderlecht heeft opgenomen. Anderlecht heeft dus het laatste woord in een eventueel vertrek van Silva maar duidelijk is dat ook Anderlecht niet gebaat zal zijn bij een langer verblijf van de ontevreden spits.


Vorig artikelPSV in onderhandeling met Wolverhampton, Belgische media verwachten transfer naar PSV
Volgend artikelEmotionele Pereiro terug in Uruguay | Ihattaren vergelijking niet fair maar er is wel één gelijkenis

1 REACTIE

  1. Mislukt in Engeland, Mislukt in België, en ongemotiveerd….. zal wel een goede aankoop zijn….begin bijna te verlangen naar ihattaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in