Home Nieuws Ongekende successen voor Joël Piroe bij Swansea, Piroe op weg naar de...

Ongekende successen voor Joël Piroe bij Swansea, Piroe op weg naar de Premier League

2512
0

Joël Piroe vertrok vorig jaar uit Eindhoven maar is inmiddels een groot succes geworden in het Engelse Championship.

De spits die bij PSV niet aan de bak kwam en ook weinig speelminuten wist te maken, is een veel scorende spits in de tweede Engelse competitie geworden. Piroe scoort aan de lopende band en is inmiddels meer dan een vaste waarde voor Swansea City geworden. Piroe, voor wie Swansea City afgelopen zomer iets meer dan 1 miljoen euro aan PSV betaalde, heeft nu in 41 duels 20 maal het doel gevonden. In het Championship maakte hij er achttien en zowel in de League Cup als de FA Cup maakte hij ook een goal.

Het contract van Piroe bij Swansea City loopt door tot medio 2024, maar gezien de interesse vanuit de Premier League, die er voor hem is, is een stap omhoog komende zomer niet uitgesloten. De clubs uit de middenmoot van de Premier League sturen geregeld scouts naar Swansea om te analyseren of Piroe een stap omhoog aan zou kunnen. Het heeft er inmiddels alle schijn van.

Een doorbraak bij PSV zat er niet in voor Joël Piroe en ook een verhuur aan Sparta was geen succes, maar de 22-jarige spits is dit seizoen wel een schot in de roos voor Swansea City uit Wales. Piroe scoort aan de lopende band voor de club uit het Championship. Zaterdagmiddag scoorde hij opnieuw twee keer en verzorgde daarmee de volledige productie bij de 2-1 zege op Derby County, de vorige werkgever van Cocu en club die nu getraind wordt door Wayne Rooney.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here