Home Nieuws Ongekend harde kritiek Liverpool icoon richting Cody Gakpo: ‘Zijn niveau is verbijsterend’

Ongekend harde kritiek Liverpool icoon richting Cody Gakpo: ‘Zijn niveau is verbijsterend’

27064
0

Scorebordjournalistiek. Daar heeft de kritiek van Liverpool clubicoon Jamie Carragher alle schijn van.

De voormalig Liverpool middenvelder, analist en BBC criticaster haalt hard uit naar Cody Gakpo, terwijl de prestaties van Liverpool over het algemeen totaal niet om over naar huis te schrijven zijn. Carragher krijgt als voormalig topvoetballer niet voor elkaar de prestaties van Gakpo niet los te zien van het belabberde seizoen van The Reds.

Na slechts zeven wedstrijden voor Liverpool, waarin Gakkpo zeven keer een basisplaats kreeg toebedeeld maar geen doelpunt of assist wist te noteren, vindt Carragher het nodig Gakpo flink af te vallen. ‘Het is geen typische Klopp-aanwinst’, schrijft Carragher in zijn column in The Telegraph.

De aanvallende transferuitgaven ten spijt, Liverpool kan met name voorin geen vuist maken dit seizoen. ‘Díaz begon briljant aan zijn dienstverband bij de club. En Nuñez is duidelijk een project waar hard aan gewerkt wordt en wie verbetering toont’, begint de analist nog positief, om vervolgens hard uit te halen naar Gakpo.

‘Ik ben alleen verbijsterd als ik naar het spel van Gakpo kijk. Het is ook geen typische speler voor Jürgen. Hij mist die enorme versnelling en het vermogen om de hoge pressing te leiden.’

Carragher denkt dat het project Gakpo op mislukken staat. ‘Waarom is er zoveel geld uitgegeven aan iemand die straks op de bank zit als Jota en Díaz weer fit zijn? Vooral omdat een ander onderdeel van het team versterking nodig had’, aldus een zeer kritische Carragher.


Vorig artikelDoelstelling nummer één: PSG clausule uit het contract van Xavi Simons halen
Volgend artikelJetro Willems op weg naar FC Groningen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in