Home Nieuws Ongekend blessureleed voor revelatie Mauro Júnior, Mauro terug naar Brazilië

Ongekend blessureleed voor revelatie Mauro Júnior, Mauro terug naar Brazilië

2296
0

Is Mauro Júnior eigenlijk nog steeds een revelatie te noemen? Ja, toch wel. ZIjn opmars vorig jaar verraste alles en iedereen.

Het is zeer betreurenswaardig te noemen dat die opmars geen vervolg heeft gekregen. Inmiddels heeft het er alle schijn van dat Mauro Júnior als een blessuregevoelige speler kan worden beoordeeld. De volgende blessure is immers een feit geworden en dus kan PSV voorlopig niet beschikken over Mauro Júnior.

De verdediger raakte een week geleden op de training geblesseerd aan zijn knie en is inmiddels naar Brazilië afgereisd voor onderzoek. Het is nog onduidelijk hoelang de 23-jarige Braziliaan uit de roulatie is. “We moeten het onderzoek afwachten, daar komt een diagnose uit”, zei Ruud van Nistelrooij vrijdag op zijn wekelijkse persconferentie op De Herdgang.

Van Nistelrooij noemde de afwezigheid van Mauro Júnior een “groot gemis”. De voormalige jeugdinternational van Brazilië miste al bijna de gehele eerste seizoenshelft door een liesblessure en kampte in januari met schouderproblemen. Door al het blessureleed speelde Mauro Júnior dit seizoen pas zes wedstrijden in de Eredivisie. Vorig seizoen was hij als rechts- of linksback nog een vaste basisspeler bij PSV.


Vorig artikelToekomst Silva: ‘Wolverhampton geldt niet als meest eenvoudige gesprekspartner’
Volgend artikelVan Nistelrooij laat weinig los over interesse PSV in ‘interessante speler’: ‘Gooi ik niet op straat’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in