Home Nieuws Ongefundeerde kritiek Martin Keown op Xavi Simons

Ongefundeerde kritiek Martin Keown op Xavi Simons

20517
0

Oud Arsenal verdediger Martin Keown werd door het Britse BT gevraagd de wedstrijden tussen PSV en Arsenal te analyseren.

Keown liet vorige week voor het eerst van zich horen en leek 20 jaar na dato nog altijd geïrriteerd te zijn over Ruud van Nistelrooij getuige zijn relaas over de wedstrijden uit het verleden. Donderdagavond was Keown opnieuw te gast in de BT studio voor de wedstrijd PSV – Arsenal. Keown werd deze keer gevraagd naar Xavi Simons en opnieuw was Keown kritisch. Sterker nog, de analist verspreidde ongefundeerde en nietszeggende kritiek op Simons.

‘Simons is op een bepaald punt in zijn carrière. Dat zul jij wel herkennen Joe, want jij ontwikkelde je ook als jonge speler en hield ervan om aan de bal te zijn’, begint Keown. ‘Hij is soms aan het showboaten, in plaats van te doen wat hij moet doen, in plaats van een speler te passeren, ruimte te creëren, of te schieten.’

Op sociale media regende het reacties aan het adres van Keown. Met name tijdens de wedstrijd en rond de goal van Simons net voor rust kreeg Kewon er flink van langs over zijn Simons analyse.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here