Home Nieuws Ondanks Oranje debacle blijft interesse voor Malen toenemen, Raiola praat met Dortmund

Ondanks Oranje debacle blijft interesse voor Malen toenemen, Raiola praat met Dortmund

998
0

Het had de avond van Donyell Malen kunnen worden maar de zelf gecreëerde kans werd om zeep geholpen door Malen waardoor Oranje met een kater achterblijft.

Donyell Malen zal zich Nederland – Tsjechië lang blijven heugen. Toch moet het vizier weer richting PSV en Champions League voetbal. Donyell Malen heeft zich inmiddels in de internationale kijker gespeeld. Niet alleen Borussia Dortmund denkt aan de komst van Malen maar ook Liverpool wordt genoemd.


Volgens transferexpert Fabrizio Romano is Donyell Malen in Engeland en met name Liverpool, een direct transfertarget geworden. Ook diverse Engelse media maken melding van de internationale interesse in Malen.

Duitse Sky meldt dat Malen naar verwachting zo’n 34 miljoen pond moet kosten, omgerekend zo’n 40 miljoen euro. Borussia Dortmund en Manchester United staan op het punt de transfer van Sancho af te ronden wat lijkt te betekenen dat Borussia Dortmund langzaam aan richting PSV en de vraagprijs voor Malen gaat opschuiven. Duitse media melden dat Dortmund inmiddels in gesprek is met Mino Raiola over de voorwaarden voor een overstap van PSV naar Dortmund.


Facebook Comments Box