Home Nieuws Ondanks interesse Lazio, Lyon, Sevilla en Bundesligaclubs, wenst Antonio Conte Bergwijn inderdaad...

Ondanks interesse Lazio, Lyon, Sevilla en Bundesligaclubs, wenst Antonio Conte Bergwijn inderdaad in Londen te houden

1166
0

Hoe ziet de toekomst van Steven Bergwijn eruit? Komt er deze maand een nieuwe club voor Bergwijn of blijft de snelle aanvaller in Londen?

Volgens Sky Sports heeft Steven Bergwijn toekomst bij Tottenham Hotspur. Dat heeft natuurlijk van doen met zijn goede spel in het League Cup-duel tegen West Ham United. Bergwijn verzorgde een prachtige assist maar wist ook te scoren.

Zoals VI onlangs meldde staat Bergwijn in de belangstelling van Ajax, terwijl in het buitenland Sevilla en clubs uit Duitsland en Frankrijk een aanbieding wilden doen. Ajax pakt echter niet door en het getreuzel van de Amsterdammers begint Bergwijn op te breken.

Na zijn sterke optreden tegen West Ham United in het League Cup-toernooi staat Bergwijn er echter goed op bij manager Antonio Conte en hoeft de 24-jarige aanvaller in tegenstelling tot eerdere berichten niet te vertrekken in januari. In Italie wordt ook Lazio Roma genoemd voor de Bergwijn maar dit zou tot op heden nog om tussenpersonen gaan die zich gemeld hebben in Londen.


Facebook Comments Box