Home Nieuws Ondanks de nodige protocollen verschijnt Cody Gakpo alweer op het trainingsveld

Ondanks de nodige protocollen verschijnt Cody Gakpo alweer op het trainingsveld

927
0

PSV leek rekening te moeten houden met absentie van twee belangrijke spelers. Cody Gakpo en Ritsu Doan liepen verschillende blessures op.

Gakpo liep vrijdagavond een hoofdblessure op tegen Letland en deed vanwege ‘klachten, passend bij een hersenschudding’ niet mee tegen Gibraltar, zo was de officiële lezing. Ritsu Doan liep ook een blessure op tijdens een training van de Japanse selectie.

De Engelse scheidsrechter Andrew Madley kreeg heel wat kritiek te verwerken uit het Oranje kamp nadat hij niet op de juiste manier om ging met de situatie rond Cody Gakpo. Ook binnen PSV klonk er kritiek door op de handelswijze van de Engelse scheidsrechter. “Belachelijk dat de scheidsrechter daar zo mee omgaat, zeker op dit moment, met al die protocollen die er zijn”, zegt Andre Ooijer in gesprek met PSV TV.

Gakpo moet nog een aantal medische protocollen doorlopen, maar het betreffen slechts de nodige officiële plichtplegingen. Inmiddels is Cody Gakpo alweer op het trainingsveld verschenen. “Hij zei zelf meteen al dat hij oké was en hij wilde eigenlijk ook al tegen Gibraltar spelen”, aldus Andre Ooijer.

Doan zal echter voor langere tijd uit de roulatie zijn. Doan was slechts begonnen aan de training en toen ging het al mis. “Het was de laatste bal op de training, zei hij. Hij wilde een bal op goal schieten en toen kreeg hij een tik van iemand. Toen verdraaide hij alles een beetje, was niet lekker, voelde niet goed. Die is er volgens mij wel een paar weken uit, als ik het goed begrepen heb. Maar ik ben geen dokter, dus ik weet niet wat daar de status van is”, aldus Andre Ooijer over de twee basisspelers Gakpo en Doan.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here