Home Nieuws ‘Oncollegiale’ en Ajax verliefde Kenneth Perez haalt uit naar PSV

‘Oncollegiale’ en Ajax verliefde Kenneth Perez haalt uit naar PSV

229
0

Kenneth Perez geldt als eigenwijs man en steekt zijn mening zelden onder stoelen of banken. Eerlijk, open en direct zijn juiste bewoordingen voor de doorgaans objectieve analist.

Perez geldt in tv land ook als een uiterst hooghartige collega, als een vervelend karakter en als onuitstaanbaar persoon. Zo typeren de heren van Voetbal Inside hun concurrende collega van Fox. De Ajax verliefde Perez wordt door Johan Derksen zelfs als oncollegiaal omschreven.

Perez toont daags voor de topper naar PSV toe weinig respect. De club wordt door de Deense analist door de mangel gehaald.

In gesprek met De Volkskrant kraakt Perez zijn beeld van PSV. “Ajax is gewoon veel interessanter dan PSV. Het verschil is gigantisch. Ajax is politiek. Er is altijd een relletje, of een coryfee rond de club die iets vindt. PSV is ietwat saai en een oase van rust. Ajax was een totaal andere wereld. Je hebt clubs die Ajax alles misgunnen. In uitwedstrijden voelde je de haat, de wil om een goed resultaat te halen. Dat was bij PSV totaal niet aan de orde.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here