Home Nieuws Onbegrip over knuffel Ihattaren en Schmidt: ‘Verschrikkelijk’

Onbegrip over knuffel Ihattaren en Schmidt: ‘Verschrikkelijk’

1178
0

Veel voetbalfans vonden het een prachtig beeld afgelopen zondag: Mohamed Ihattaren vloog na zijn treffer tegen FC Utrecht Roger Schmidt in de armen.

Echter zoals met alles het geval is, kon die actie op weinig sympathie rekenen bij diverse analisten als Sjoerd Mossou en Valentijn Driessen.


“Verschrikkelijk”, zegt Mossou bij het FOX programma Voetbalpraat. “Niet alleen van Ihattaren trouwens. Dat was al heel klef, maar ook aan de hele commotie over die jongen heb ik mij geërgerd. Het leek wel de herrijzenis van Jezus. Jongens, hij heeft gewoon een goal gemaakt. Hij is misschien wat beter bezig dan een maand geleden en that’s it. Het wordt zo groot gemaakt, ook bij PSV.”

Ook Valentijn Driessen was niet onder de indruk van de actie van Ihattaren en Schmidt. “Ik ben daar niet van. Ik vind het ook wel een beetje goedkoop moet ik eerlijk zeggen”, zegt de chef voetbal van De Telegraaf.

“Ihattaren is natuurlijk een hele jonge jongen, hij is nog een tiener dus dan kan ik het nog een beetje voorstellen, maar Schmidt loopt ook half naar hem toe, dus hij kon er eigenlijk ook niet omheen. Uiteindelijk ging hij ook de hele bank af, nee dat moet je niet doen.”

Kenneth Perez ziet het in hetzelfde programma iets anders en neemt het op voor de jonge Ihattaren. “We moeten niet vergeten: het is een jochie, een kind. Het zijn gewoon heel jonge kinderen, die ook in de A-junioren hadden kunnen spelen. Daar horen deze dingen bij”, aldus Perez.


Facebook Comments Box