Home Nieuws ‘Onbegrijpelijk dat de top van Philips dit wilde’

‘Onbegrijpelijk dat de top van Philips dit wilde’

10
0

In Voetbal International heeft kersverse eredivisie voorzitter Rob Westerhof, vol onbegrip uitgehaald naar de Philips top.

De Sparta-voorzitter en voormalig directeur van Philips, snapt niet dat PSV vanaf volgend seizoen verder gaat zonder Philips op de borst. ‘Onbegrijpelijk dat de top van Philips dit wilde, al is het financieel een langzaam afbouwproces.’

PSV en Philips blijven nog minstens tien jaar aan elkaar verbonden, via sponsoring op de mouw van de shirts en via het Philips Stadion. Westerhof kan hier weinig begrip voor opbrengen, zegt hij in een interview met Voetbal International. ‘Het merk Philips en de club PSV versterkten elkaar. Daarom kan ik niet begrijpen dat Philips van het shirt af gaat. Sterker: ik vind het best shockerend. Ondenkbaar zelfs. Laat ik het zo zeggen: als ik nog voorzitter was geweest, zou het nooit zijn gebeurd. Ik denk dat PSV en Philips de consequenties ook onderschatten. Beide partijen kunnen elkaar goed gebruiken.’ Zoals bekend delen veel fans de mening van Westerhof.

Westerhof gaat nog verder. ‘Sterker: ik vind het best shockerend. Ondenkbaar zelfs’, zo vervolgt Westerhof. Hij beweert dat dit in zijn tijd als Philips-directeur ondenkbaar zou zijn geweest. “Laat ik het zo zeggen: als ik nog voorzitter was geweest, zou het nooit zijn gebeurd. Ik denk dat PSV en Philips de consequenties ook onderschatten. Beide partijen kunnen elkaar goed gebruiken.’


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here