Home Nieuws Omroep Brabant: Weinig vertrouwen in nieuwe landstitel

Omroep Brabant: Weinig vertrouwen in nieuwe landstitel

20
3

Omroep Brabant vroeg de bezoekers van de website naar de titelkansen van PSV en het vertrouwen daarin blijkt niet erg groot. De regionale omroep is van plan na de wedstrijd tegen Feyenoord een nieuwe poll te houden.

Bijna de helft van de ruim 500 stemmers verwacht dat de landstitel naar Rotterdam gaat. PSV wordt door 31 procent van de stemmers genoemd als kampioen van het seizoen 2016/2017. Ajax kreeg 20 procent van de stemmen.
Heel erg optimisch is ons publiek dus niet meer over de titelkansen van PSV, schrijft Omroep Brabant. We gaan dezelfde vraag na carnavalszondag nog een keer stellen, als PSV de uitwedstrijd tegen Feyenoord heeft gespeeld. Eens kijken hoe de stemming dan is, mochten de Eindhovenaren in De Kuip winnen.


Facebook Comments

3 REACTIES

  1. Blijven hopen, de wondere zijn de wereld niet uit, vorige seizoen, 2 maanden lang dacht ik dat psv geen kampioen werdt, en dan toch op de laatste speelronde, graafschap -ajax, 1-1 ,en toch weer kampioen van Nederland. …Hoop ,blijven hopen mensen…..steun je club in voor en tegenspoed …..psv till a die

  2. Best naïef om te denken dat je met 8 punten achterstand…na 26 februari 11 …nog kampioen denkt te worden.Begrijp me niet verkeerd,dat hoop ik wel maar er is ook zoiets als realisme

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here