Home Nieuws Omroep Brabant na blessure Lammers; wordt Balotelli of Wilfried Bony de nieuwe...

Omroep Brabant na blessure Lammers; wordt Balotelli of Wilfried Bony de nieuwe spits van PSV?

73
0

Alfred Finnbogason, Jurgen Locadia of Jeremain Lens. Allen spelers die Sam Lammers vooralsnog kunnen opvolgen. Althans dat is de mening van Omroep Brabant. 

De regionale zender gaat luchtig in op de vacature die is ontstaan nu Sam Lammers voorlopig uit de running is. De kans is groot dat de club de markt op zal gaan. Joel Piroe staat vanuit de jeugdopleiding alweer klaar om het gat op te vullen maar wat extra ervaring in de voorhoede zou zeker niet misstaan.

Wilfried Bony stond jaren terug al eens in de belangstelling van PSV maar koos voor een miljoenencontract in de Premier League en maakte daarna zelfs nog een stap naar Manchester City. Hij speelde 2,5 jaar voor Vitesse en was toen in 65 wedstrijden goed voor 42 doelpunten. Na zijn Engelse avonturen bij Swansea en Stoke City is hij nu transfervrij na een avontuur in het Midden-Oosten.

Omroep Brabant ziet zelfs in Mario Balotelli een versterking voor de spitspositie. De Italiaanse excentrieke spits speelde in 2013 met AC Milan al tegen PSV in de voorronde van de Champions League maar wordt ook jaarlijks weggestuurd bij zijn werkgevers waar eigenlijk steevast zijn contract niet wordt verlengd.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here