Home Nieuws Olympique Marseille toont belangstelling voor Jong PSV spits Fodé Fofana

Olympique Marseille toont belangstelling voor Jong PSV spits Fodé Fofana

465
0

Als jonge talentvolle aanvaller kun je ook ‘doorbreken’ zonder op het veld al goed te presteren. Dat lijkt te gelden voor Jong PSV spits Fodé Fofana.

De grote Zuid-Franse club Olympique Marseille toont namelijk belangstelling voor het volgende aanstormende talent van de PSV Academy. Volgend seizoen krijgt Ruud van Nistelrooij de aanvaller onder zijn hoede. Van Nistelrooij wordt met ingang van komend seizoen trainer van Jong PSV.


Fofana wist op jonge leeftijd al een bijzonder traject af te leggen. De jonge spits is namelijk afkomstig van FC Barcelona. Fofana maakte in 2015 de overstap van de jeugd van FC Barcelona naar PSV. In Eindhoven doorliep de spits diverse jeugdelftallen en sinds dit seizoen is hij onderdeel van Jong PSV. In twintig Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden scoorde hij acht keer.

Zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad maken melding van de interesse vanuit Frankrijk. PSV wil Fofana graag behouden. Omdat zijn contract nog maar één jaar doorloopt, zouden geïnteresseerde clubs als Olympique Marseille bij serieuze interesse een transfersom betalen aan PSV.

In Frankrijk wordt nog geen melding gemaakt van de interesse in de jeugdige spits van PSV, die mogelijk als opvolger van Donyell Malen geldt. PSV wil het contract van Fofana echter graag openbreken en verlengen. John de Jong deed hem al een nieuwe aanbieding. Er is momenteel geen contact tussen PSV en Marseille.


Facebook Comments