Home Nieuws Olympiakos wil Eran Zahavi voor 31 januari naar Athene halen

Olympiakos wil Eran Zahavi voor 31 januari naar Athene halen

4559
0

Als het aan de Griekse topclub Olympiakos ligt, maakt Eran Zahavi voor 31 januari de overstap naar Athene.

Eerder leek aannemelijk dat Eran Zahavi deze transferperiode bij PSV zou blijven maar de Griekse topclub Olympiakos is serieus geïnteresseerd en dingt inmiddels naar de handtekening van Zahavi. De Griekse club wil snel handelen, is de lezing dinsdagmiddag maar moet mogelijk geduld hebben tot de zomer.

Volgens direct betrokken ziet de spits een overstap naar Griekenland wel zitten, maar niet op dit moment. Daarnaast is de kans klein dat PSV mee wil werken omdat de andere spitsen Carlos Vinícius en Maxi Romero geblesseerd zijn. Roger Schmidt zou voor een transfer van Zahavi gaan liggen, is de verwachting.

Zahavi zou eerder een vertrekwens hebben gehad en dat heeft natuurlijk te maken met de inbraken in zijn woning. Bij de eerste waren Zahavi’s vrouw en kinderen thuis en zij werden zelfs bedreigd en vastgebonden. Bij de tweede inbraak was er niemand thuis omdat de spits revalideerde in Dubai. Het contract van Zahavi loopt over enkele maanden af. PSV en Zahavi lijken niet af te stevenen op een nieuwe samenwerking na dit seizoen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here