Home Nieuws Olympiakos meldt zich bij PSV voor transfer Bruma

Olympiakos meldt zich bij PSV voor transfer Bruma

2160
0

Hoe zwak of slecht je soms ook voor de dag komt in de voetballerij, er komt altijd weer een nieuwe kans.

Clubs die wat te besteden hebben kijken vaak wat minder scherp naar spelers die niet presteren en/of renderen en daar is het Griekse Olympiakos duidelijk een voorbeeld van.

De Griekse topclub én Champions League deelnemer heeft namelijk serieuze interesse in PSV’s vleugelspeler Bruma. De Portugees, die op een goede start na dramatisch presteert, kan op korte termijn de overstap maken naar Athene. Dit meldt het Eindhovens Dagbad donderdagavond, pal nadat PSV zich wist te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Europa League.

Bruma is bij PSV verworden tot een blok aan het been en kost de club handenvol geld want zijn transferwaarde is inmiddels drastisch gekelderd, nog los van het feit dat zijn prestaties ver beneden ieder niveau liggen. Een vertrek, al dan niet tijdelijk, is voor alle partijen de beste optie.

Er moet in de jeugdopleiding of in de A1 in ieder geval een speler rondlopen die wél fatsoenlijk een bal kan aannemen en deze over enkele meters wél kan passen naar een medespeler. Het lukte Bruma in ieder geval geenszins afgelopen jaar. Zodoende moet de dan eventueel vrijkomende plek in de selectie eenvoudig kunnen worden opgevuld.

De zaakwaarnemer van Bruma weet tegenover het Eindhovens Dagblad te bevestigen dat de interesse van Olympiakos serieus is. Het is nog onduidelijk of het om een huurconstructie met optie tot koop gaat of dat de Grieken Bruma meteen van PSV willen overnemen. Feit is wel dat Olympiakos zich officieel bij PSV wist te melden voor Bruma.

Later meer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here