Home Nieuws Olympiakos fans verwachten eenvoudige zege door fors verlies PSV tegen PAOK

Olympiakos fans verwachten eenvoudige zege door fors verlies PSV tegen PAOK

803
0

De fans van Olympiakos maken zich op voor het treffen met PSV.

De Griekse club en Griekse fans jagen op Europese successen. De wedstrijden tegen PSV worden nog net niet als tussendoortje gezien maar van een zware loting willen de fans niets weten.


PSV wist bepaald geen indruk te maken toen het afgelopen najaar voet zette op Griekse bodem. Maar liefst vier tegendoelpunten moest PSV slikken en daarom hebben de fans van Olympiakos geen hoge pet op van de komende tegenstander.

‘De supporters hebben PAOK van PSV zien winnen in de groepsfase, die denken dat het makkelijk wordt’, weet de Griekse journalist en Olympiakos volger Samolis te melden.

‘Maar ik denk oprecht dat het fifty-fifty is. Aanvallend zijn beide ploegen prima, verdedigend is het bij allebei wat kwetsbaarder, denk ik. In eigen land komt Olympiakos defensief nauwelijks in de problemen, in Europa kan dat wél gebeuren.’

De fans mogen het duel tegen PSV wat minder serieus nemen maar dat geldt niet voor Olympiakos. De club uit Athene versterkte zich afgelopen winter speciaal voor het treffen tegen PSV met een ervaren Griekse verdediger van Arsenal.

‘Ruben Semedo is de belangrijkste verdediger, maar hij kreeg in de laatste Champions League-wedstrijd tegen FC Porto twee gele kaarten en is geschorst voor het eerste duel met PSV. Dat is wel een probleem voor Olympiakos. Sowieso is het momenteel achterin mager bezet. Eigenlijk zijn er maar twee of drie echte verdedigers beschikbaar.’


Facebook Comments Box