Home Nieuws Olivier Boscagli laat emoties de vrije loop in Nijmegen

Olivier Boscagli laat emoties de vrije loop in Nijmegen

461
0

Olivier Boscagli beleefde zaterdag een droomrentree in Nijmegen.

De Franse verdediger moest bijna een jaar wachten om weer eens in de basisopstelling te starten vanwege een gescheurde kruisband. Boscagli reageerde na afloop op de voor hem zo mooie avond. “Alle emotie kwam eruit na een lange reis van 356 dagen. Het schiet allemaal ineens door je hoofd”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

“Ik herinnerde me ineens alle moeilijke momenten na de blessure, zoals de periodes waarin ik heb gehuild. Ik was na mijn operatie niet in staat om te lopen en ben nu heel blij dat ik zo hard heb geknokt.”

Een jaar lang was hij in de weer met zijn herstel en dus was de verdediger vaker thuis dan normaal het geval is. “Mijn net geboren zoontje was daarbij een heel belangrijke inspiratiebron voor me. Dat was een van de weinige voordelen, dat je samen met je gezin veel momenten bij elkaar bent. De jaren daarvoor was dat niet altijd zo geweest, maar dat hoort bij voetbal.”

De verdediger is blij dat PSV geen risico heeft genomen door te vroeg weer aan speeltijd te denken. “Ik wilde ook per se zonder twijfels of pijn terugkeren en dat is gelukt. Mijn knie is nu volledig fit en het was goed om er tijd voor te nemen. Of ik dinsdag tegen Spakenburg weer kan spelen, weet ik nog niet. Het was wachten op de kans en of dat de ideale opbouw is, moeten we intern bespreken”, aldus een enthousiaste Franse verdediger.


Vorig artikelOok Engelse staatsomroep BBC in Spakenburg en richt pijlen op Spakenburg – PSV
Volgend artikelWaterreus eens met Van Nistelrooij: ‘Trainer voor de bus gegooid’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in