Home Nieuws Ola Toivonen: ‘Geen terugkeer naar PSV overwogen’

Ola Toivonen: ‘Geen terugkeer naar PSV overwogen’

557
0

Grote Europese clubs hengelden naar zijn handtekening. Liverpool, AS Roma en enkele andere grote Franse en Engelse clubs zagen het in Toivonen zitten.

Anno 2019 is Toivonen echter actief in Australië bij Melbourne City. Afgelopen zomer leek Toivonen weer in beeld bij PSV maar daar is echter nooit sprake van geweest, zegt de Zweedse aanvaller in gesprek met ELF Voetbal.

“Werd daarover gesproken, ja? Nee, ik heb niet op het punt gestaan om terug te keren. Onzin”, zegt de inmiddels 32 jarige  Toivonen, die vorig seizoen speler van het Australische Melbourne City is.

“Ik heb nog contact met een aantal mensen bij PSV, maar niet over een transfer. Ik heb vijf mooie jaren bij PSV gehad, maar wanneer ik naar Europa terugkeer, ben ik van plan om me met mijn gezin weer in Zweden te settelen.”

Toivonen vertrok in januari 2014 uit Eindhoven. “Ik had een aflopend contract en de clubleiding wilde dat ik zou bijtekenen, maar ik wilde dat niet. Er was interesse van Norwich City, maar daar wilde ik niet naartoe. In de zomer van 2013 bleef ik dus bij PSV en omdat ik niet wilde bijtekenen werd ik teruggezet naar de beloften.”

Toivonen verhuisde uiteindelijk naar Sunderland en later naar Stade Rennes en Toulouse.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here