Home Nieuws Officieel: PSV en toptalent Fodé Fofana verlengen contract tot 2025

Officieel: PSV en toptalent Fodé Fofana verlengen contract tot 2025

314
0

PSV heeft een nieuw toptalent langer aan de club kunnen binden. Fodé Fofana zal PSV tot 2025 dienen.

Dat goede nieuws werd door de club via de officiële kanalen bekend gemaakt. Fodé Fofana is een nieuw toptalent, die zijn debuut in de hoofdmacht al wist te maken. De spits van Jong PSV had nog een verbintenis voor een jaar, maar zette vrijdag zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2025.

Fofana speelt sinds 2015 in de jeugdopleiding van PSV toen hij overkwam van FC Barcelona. In de uitwedstrijd tegen FC Midtjylland maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal.

De club is erg blij met de handtekening van de jonge topspits in wording. John de Jong geeft aan heel blij te zijn dat Fofana zijn contract heeft verlengd. “Fodé heeft vorig jaar bij Jong PSV bewezen doelpunten te kunnen maken en wij denken dat hij de potentie heeft om uit te groeien tot een goede speler voor PSV 1”, aldus John de Jong.

“Wij hebben hem een plan geschetst en Fodé is daar enthousiast van geworden. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren zijn ontwikkeling te volgen en heb er vertrouwen in dat we nog veel van hem gaan horen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here