Home Nieuws Oekraïense vedette Tsygankov zet in op snel vertrek bij Dynamo Kiev, beperkte...

Oekraïense vedette Tsygankov zet in op snel vertrek bij Dynamo Kiev, beperkte transfersom maar miljoenensalaris

5017
0

Het transferwiel bij PSV lijkt te gaan draaien met het officiële bod van Chelsea op Noni Madueke en de opvolgende onderhandelingen met Viktor Tsygankov van Dynamo Kiev.

Het is inmiddels duidelijk dat PSV slagvaardig wil handelen op de winterse transfermarkt door de Oekraïense vedette Viktor Tsygankov naar Eindhoven te halen. Of het er daadwerkelijk van gaat komen, valt natuurlijk nog te bezien maar de eerste stappen richting een transfer lijken te zijn gezet.

De winterse tranfer van de aanvaller van Dynamo Kiev is ook een stap dichterbij gekomen omdat PSV de interesse in de aanvaller concreet wil maken met het mogelijke vertrek van de tweede buitenspeler in enkele weken. Na Cody Gakpo, lijkt ook Noni Madueke onderweg te zijn naar de Premier League. Voor wat betreft de opvolging zal een investering in Tsygankov voor PSV betekenen dat er wel een miljoenensalaris in de boeken genoteerd zal gaan worden want de veelbelovende aanvaller zou een miljoenensalaris vragen. Het aflopende contract afkopen zal niet de grootste investering zijn met nog slechts enkele maanden voor de boeg.

Het Eindhovens Dagblad weet vrijdagavond te melden dat de speler in kwestie zelf ook uit is op een vertrek bij werkgever Dynamo Kiev. ‘Volgens media in eigen land is hij vrijdag niet verschenen bij een medische keuring en gaat hij kijken of een transfer te realiseren is’, wijst het Eindhovens Dagblad naar berichtgevingen uit Oekraine. De krant gaat verder: ‘Betrouwbare bronnen bevestigen dat PSV achter Tsygankov aan zit, maar dat de club er zeker niet op moet rekenen dat dit zomaar lukt. Sterker nog, het ziet er op dit moment heel lastig uit geven betrokkenen aan’, aldus Rik ELfrink namens het Eindhovens Dagblad. Eerder werd al bekend dat ook FC Porto en Anderlecht concrete interesse hebben in de aanvaller van Dynamo Kiev.


Vorig artikelPSV in onderhandeling voor directe wintertransfer Viktor Tsygankov
Volgend artikelBenítez terug in Sittard, Madueke vraagteken door onderhandelingen met Chelsea

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in