Home Nieuws Oefenprogramma PSV: RWD Molenbeek, VfL Osnabrück en Delbrücker SC

Oefenprogramma PSV: RWD Molenbeek, VfL Osnabrück en Delbrücker SC

473
0

De eerste training van het nieuwe seizoen staat voor 25 juni op de agenda. PSV maakte al bekend dat dit een besloten training zal zijn.

Enkele dagen na de eerste training begint ook de periode van oefenwedstrijden weer. De club maakte via de officiële kanalen bekend hoe een deel van het oefenprogramma eruit zal zien. Op zaterdag 3 juli staat een oefenwedstrijd tegen het Belgische RWD Molenbeek op het programma. Ook hierbij zullen geen supporters aanwezig mogen zijn.


Zoals het Eindhovens Dagblad eerder meldde belegt PSV ook komende zomer weer een trainingskamp in het Duitse Marienfeld, van maandag 5 juli tot en met zondag 11 juli. Daar speelt het oefenduels tegen Delbrücker SC en VfL Osnabrück. Momenteel is nog niet bekend of daar supporters aanwezig mogen zijn. Ook in de voorbereiding op het vorige seizoen deed PSV de Duitse plaats aan.

PSV onderzoekt ook nog naar de mogelijkheden om een FANdag te kunnen organiseren en in welke vorm deze eventueel plaats zou kunnen vinden. Ook worden er eventueel nog één of meerdere oefenwedstrijden aan het programma toegevoegd. Later volgt meer informatie.


Facebook Comments