Home Nieuws Objectiviteit bij Studio Voetbal

Objectiviteit bij Studio Voetbal

62
0

Een deel van het journaille valt de laatste tijd geregeld te betrappen op subjectiviteit wat de verslaggeving over PSV aangaat. Hugo Borst spant de spreekwoordelijke kroon maar ook Trouw hoofdredacteur Henk Heutink en Volkskrant man Willem Vissers hebben moeite met het objectief bekijken van de wedstrijden van PSV.

Pierre van Hooijdonk en Ron Jans blijven daarentegen gewoon bij de feiten en concluderen dat het nodige geluk bij PSV niet ontbreekt maar dat er ook gewoon wedstrijden op basis van de aanwezige kwaliteiten worden gewonnen.

PSV had zondag op bezoek bij PEC Zwolle het geluk van de kampioen. Dat concludeert Pierre van Hooijdonk. “Het is wat voorbarig, maar als je de manier ziet waarop PSV sommige wedstrijden wint…”, aldus Van Hooijdonk bij Studio Voetbal. “We moeten niet vergeten dat ze een aantal wedstrijden ook overtuigend hebben gewonnen, maar ze zijn vrij gelukkig hè.”

“Die goal kwam uit de lucht vallen, want ze speelden echt niet goed. Het zijn allemaal signalen, dat hebben we vorig jaar ook bij Feyenoord gezien, dat dingen wat vaker dan gemiddeld meezitten. Dat kan zomaar in een titel eindigen. Het zou me écht niet verbazen.”

Ron Jans is het ermee eens en bekijkt de zege tour van PSV ook vanuit de kant van de concurrentie, die geen bijster sterke indruk maken. “Dat komt ook omdat de achtervolgers niet de indruk wekken dat ze geen punten meer gaan verspelen”, zegt hij. “Ik durf er wel een euro op te zetten.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here