Home Nieuws Obispo speelt na operatie in Londen wellicht niet meer voor PSV |...

Obispo speelt na operatie in Londen wellicht niet meer voor PSV | ED wijst naar ‘lompe’ reacties op sociale media

3769
0

Het is niet bepaald het seizoen van Armando Obispo geworden. Dat geldt overigens ook voor Jordan Teze maar de centrale vleugelverdediger annex rechtsback is nog wel fit.

Het is dit seizoen opnieuw kommer en kwel met de laatste linie van PSV. Opnieuw krijgt de ploeg vele tegendoelpunten te verwerken. Ook onder Roger Schmidt was het kommer en kwel. Vaak dient de ploeg drie tot vier keer te scoren om een wedstrijd winnend te kunnen afsluiten.

Er werd en wordt dit seizoen veel gewezen naar Armando Obispo en Jordan Teze. André Ramalho en Jarrad Branthwaite lijken minder kritische benaderingen te ontvangen, terwijl ze net zo debet zijn aan de vele tegendoelpunten. Dat is temeer opmerkelijk te noemen omdat Obispo en Teze zelfopgeleide spelers, die doorgaans op minder kritiek en meer krediet kunnen rekenen. Obispo en Teze lijken door hun spel van dit én vorig seizoen op minder krediet te kunnen rekenen.

Het Eindhovens Dagblad schrijft over de vele kwetsende reacties aan het adres van Obispo en Teze. Ook na diens operatie is het soms over de grens welke reacties fans uiten, constateerde krant. Uiteraard wordt er ook gewezen op de vele positieve reacties maar de negatieve genereren nu eenmaal een zwaardere lading.

Voor Armando Obispo is het seizoen in ieder geval voorbij. Zijn knieblessure diende middels een operatie in Londen te worden verholpen. PSV meldde al de operatie succesvol verlopen is. Obispo speelde dit seizoen 22 competitiewedstrijden voor PSV en scoorde daarin twee doelpunten, waaronder de belangrijke treffer tegen Feyenoord. De return in de Kuip leverde Obispo terecht veel kritiek op. De domme en onnodige overtreding zorgde voor veel frustraties onder de PSV aanhang.

Een vertrek van de verdediger hangt in de lucht. Er is veel interesse voor Obispo, meldde het ED eerder al. Door zijn operatie is het uitgesloten dat de verdediger dit seizoen nog in actie zal gaan komen.

https://twitter.com/PSV/status/1643945701745852421?s=20


Vorig artikelJason van Duiven heeft zijn pad uitgestippeld: ‘PSV is mijn tweede thuis’
Volgend artikelJoey Veerman over bekerfinale: ‘Finale vorig jaar mooiste dag uit mijn carriere’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in