Home Nieuws Obispo schermt met buitenlandse belangstelling

Obispo schermt met buitenlandse belangstelling

53
0

Armando Obispo heeft inmiddels al drie maanden een aanbieding van PSV in beraad. Zijn zaakwaarnemer weet de aanbieding te bevestigen en deelt mede geen overhaaste beslissing te willen nemen.

In het Eindhovens Dagblad laat Marcel Brands weten dat PSV de jonge verdediger de tijd geeft, al kan dat volgens de TD van PSV ook nadelig uitpakken. “Voor Armando is het, denk ik, belangrijk dat hij niet meer te lang wacht met zijn keuze. Dat schept voor hem duidelijkheid richting de toekomst en hij kan zich daarna volledig op het voetbal kan richten. We hebben geen exacte termijn afgesproken waarbinnen er een antwoord moet komen. Daar ben ik nooit zo van. We hebben hem de tijd gegund om alles goed op een rij te zetten.”

De centrale verdediger is bezig aan zijn twaalfde seizoen in de jeugdopleiding van PSV. De zaakwaarnemer van Obispo meent dat het gevoel bij PSV nog altijd goed is. “Het overleg met PSV loopt en we hebben komende week een nieuwe afspraak. We gaan kijken of we er samen uit kunnen komen”, aldus Ali Dursun. Onder meer het Britse Watford wordt met hem in verband gebracht, maar de begeleider gaat daar niet op in.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here