Home Nieuws Obispo fan Wesley Sneijder haalt hard uit naar Sangaré: ‘Hij kan helemaal...

Obispo fan Wesley Sneijder haalt hard uit naar Sangaré: ‘Hij kan helemaal niet voetballen’

4241
0

Je hebt voor- en tegenstanders na desastreus verlopen wedstrijden. Ook onder de analisten geldt dat de één juist meer op heeft met een bepaalde speler dan de ander.

Na FC Groningen – PSV worden er scherpe en harde noten gekraakt. Dat geldt ook voor RTL 7 analist Wesley Sneijder. De criticaster verrast daags na FC Groningen – PSV in zijn analyse over zowel Armando Obispo als Ibrahim Sangaré. Sneijder steekt zijn mening over de prestaties van zowel Armando Obispo als Ibrahim Sangaré niet onder stoelen of banken.

Wesley Sneijder is eigenlijk niet zo te spreken over Ibrahim Sangaré, die doorgaans zeker een meerwaarde voor PSV is maar tegen FC Groningen een beroerde terugspeelbal gaf op zijn defensie. Die zwakke pass betekende even later de 3-0 voor FC Groningen. Dat Obispo en ook Ramalho bij de 3-0 in niemandsland stonden te dekken leek even aan Sneijder voorbij gegaan te zijn. De Ivoriaan is volgens de analist een speler die het spel anders moet gaan spelen.

“Die Sangaré wil ook echt alles voetballend oplossen”, zegt Sneijder bij Veronica Offside. “Dat is het hem dus niet, want dat is gewoon niet zijn kwaliteit. Hij kan helemaal niet voetballen. Je ziet de frustratie bij Xavi Simons er gewoon vanaf druipen in zo’n wedstrijd”, zag de analist.

Verrassend genoeg is Sneijder wel zeer te spreken over Obispo, die zondag toch behoorlijk door de mand viel. “Hij is wel een goede speler, verdedigend wel sterk en ook met de drang naar voren toe, maar dit soort momenten kunnen gewoon niet. Ook zijn kopkracht en lange bal is wel echt sterk”, geeft de analist zijn positieve mening over Obispo, die bij veel PSV fans weinig goeds meer kan doen. Sneijder denkt dat Obispo zich wel weer op gaat richten maar wijst tegelijk naar PSV omdat de club Ibrahim Sangaré beter aan Chelsea had kunnen verkopen afgelopen zomer.


Vorig artikelTalentvolle spits Fodé Fofana terug na blessureleed, van Nistelrooij heeft extra optie in de spits
Volgend artikelWaterreus erg teleurgesteld in PSV: ‘Blijkbaar is het geen hechte groep, het verval is gigantisch’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in