Home Nieuws Obispo fan Aad de Mos kan de komende weken op zijn wenken...

Obispo fan Aad de Mos kan de komende weken op zijn wenken worden bediend, blijft Boscagli basisspeler?

2525
0

Aad de Mos werd in de dagen voor PSV – Benfica bevraagd over het perspectief voor de cruciale wedstrijd.

De Mos voorspelde dat PSV het lastig zou gaan krijgen tegen Benfica en zo geschiedde. Wel vond de Hagenaar dat er voldoende perspectief voor PSV gloort komende maanden want de selectie barst van de kwaliteiten, analyseerde de Mos.


De Mos hoeft niet lang na te denken wanneer hem gevraagd wordt naar wie hij graag kijkt bij PSV. De Mos is al vanaf de jeugd een groot fan van Obispo. “Obispo is mijn favoriet, dat was hij al in de jeugd”, zegt de Mos tegenover ESPN. “Hij werd door veel mensen afgeschreven, maar hij laat zien dat hij over uitzonderlijke kwaliteiten beschikt. Ik denk dat hij dit jaar gaat doorbreken.”

Olivier Boscagli is op zich zeker van een basisplaats bij PSV maar moet toch op zijn tellen passen. De Fransman werd al een paar keer vervangen door Armando Obispo en de verdediger uit de jeugdopleiding van de club doorstond de verschillende testen met verve. Afgelopen dinsdag was het opnieuw raak voor Boscagli want de verdediger zag dat hij opnieuw plaats moest maken voor Obispo. De Fransman leek licht geïrriteerd te zijn en schudde een enkele keer met zijn hoofd toen hij naar de zijlijn liep.

Het heeft er alle schijn van dat Armando Obispo inderdaad dit seizoen zijn momenten kan gaan pakken om een basisplaats te gaan veroveren in het elftal van Roger Schmidt. Ook de heren Bruggink en Timmer spraken in de podcast ‘Skiete Willy’ van Voetbal International uit te geloven in de kwaliteiten van Obispo. Dat een basisplaats voor Obispo in het verschiet ligt, moet Olivier Boscagli zorgen baren. De kwaliteiten van de Fransman zijn daar maar het is inmiddels niet meer ondenkbaar dat Obispo de Fransman uit de basis zal gaan spelen, stellen ook Bruggink en Timmer vast.