Home Nieuws Obispo en Veerman trots op Gakpo: ‘Richten op EK in Duitsland’

Obispo en Veerman trots op Gakpo: ‘Richten op EK in Duitsland’

404
0

Armando Obispo en Joey Veerman zijn met PSV in voorbereiding op de tweede seizoenshelft en vertrekken binnenkort naar het trainingskamp in Marbella.

De verdediger en de middenvelder zien Cody Gakpo excelleren en kijken vol trots naar zijn prestaties. Zowel Obispo als Veerman hebben zich ten doel gesteld in de toekomst ook een eindtoernooi mee te maken met het Nederlands elftal.

In gesprek met Omroep Brabant laat het tweetal weten de wedstrijd Nederland – Argentinië van veel zaken af zal hangen.

“Het hangt ervan af of Messi er zin in heeft”, begint Veerman. “Maar ik hoop dat Cody Gakpo gaat knallen. Tot nu toe schiet hij er alles in. Met links of rechts maakt hem niks uit.” Obispo onderhoudt duizenden kilometers verderop goed contact met Gakpo. “Iedere wedstrijd appen we even met elkaar. We wensen hem dan succes en vragen hoe het gaat”, klinkt het.

“Ik vind het ook heel jammer dat ik er niet bij zit”, stelt Veerman, die in september nog wel tot de voorselectie van Oranje behoorde. “Het EK 2024 zit nu wel in mijn hoofd. Daar wil ik heel graag bij zijn. Maar je weet nooit hoe bepaalde keuzes uitpakken en wat Ronald Koeman van mij verwacht. Misschien moet ik nog meer goals maken en assists geven”, aldus Joey Veerman.


Vorig artikelOranje fan Bastian Schweinsteiger adviseert Oranje, bondscoach Ecuador adviseert Argentijnen
Volgend artikelPSV selectie: ‘We hopen dat Gakpo nog terugkomt’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in