Home Nieuws Obispo nadert volledige fitheid maar PSV overweegt in de winterstop 10 miljoen...

Obispo nadert volledige fitheid maar PSV overweegt in de winterstop 10 miljoen euro te bieden op Branthwaite

4755
1

Armando Obispo kan zich langzaamaan gaan opmaken voor een rentree in de hoofdmacht. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de centrumverdediger de groepstraining inmiddels weer heeft hervat.

Obispo lijkt volledige fitheid te naderen. Obispo kreeg eind maart van dit jaar een gigantische tegenslag te verwerken, toen hij zeer ernstig geblesseerd raakte. Obispo werd snel daarna geopereerd aan zijn knie, waarna een lang revalidatietraject volgde. Het einde van dat traject lijkt nu écht in zicht, meldt de Eindhovense krant. Wel kunnen we gerust constateren dat Obispo blessuregevoelig te noemen is want de zelf opgeleide verdediger is vaak afwezig door blessures.

De 24-jarige verdediger heeft weer meegedaan met de groepstraining en kan mogelijk over enkele weken alweer in actie komen voor PSV. Een meevaller of een gecompliceerde situatie? Er gaat namelijk een gerucht de ronde dat PSV in de winterstop een poging gaat wagen om Jarrad Branthwaite van Everton over te nemen.

Dat zou betekenen dat er in de achterhoede weer de nodige panelen kunnen gaan verschuiven. Terwijl het Philips Stadion zich opmaakt voor de topwedstrijd tegen Sevilla zijn er achter de schermen dus genoeg zorgen over contractuele zaken. Zo buigt PSV zich over de contracten van meerdere spelers. Belangrijke keuzes moeten worden gemaakt. Wie blijft en wie gaat? Het is een vraag die de clubleiding wel degelijk bezig weet te houden.

Geruchten gaan dat PSV in januari maar liefst 10 miljoen over heeft voor oude bekende, Jarrad Branthwaite. Het gaat om een transfersom van tien miljoen euro, melden bronnen in Engeland rond Branthwaite. PSV heeft al eerder interesse getoond in het binnenhalen van Branthwaite, maar dat bleek niet rendabel. In plaats daarvan arriveerde Armel Bella-Kotcha, wiens permanentie gezien de marktwaarde onaantrekkelijk is. Eén ding is zeker: PSV wil de Eredivisie gaan domineren met de sterkst mogelijke selectie.


Vorig artikelBosz niet eens met zogenaamde ‘reserverol’ Bakayoko: ‘Dat valt allemaal nog wel mee, toch?’
Volgend artikelClub Brugge geniet van afscheid rappende Noa Lang | In Brugge zegt men: Never change Noa

1 REACTIE

  1. Je huurd een speler, hij doet goed en je moet dubbele gaan betalen. Eigenlijk lijdt je zelf hem op. En om daarna duur terug halen. Nu zelfde bezig met een Duitser Hoe dom kan je zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in