Home Nieuws Nuchtere Zoet houdt zich niet bezig met record

Nuchtere Zoet houdt zich niet bezig met record

7
0

Jeroen Zoet timmert momenteel hard aan de weg als internationaal doelman. Zoet wordt alom geprezen en groeit langzaam toen naar een internationaal niveau.

Zoet heeft weer een record in het vizier. De jonge keeper is blij dat hij al 460 minuten geen treffer hoefde te incasseren, maar geobsedeerd door het record van Heinz Stuy is hij niet. De oud-Ajax-doelman hield 1082 minuten zijn doel schoon. Heurelho Gomes was in 200t dichtbij het record door bijna 1000 minuten geen tegengoal te hoeven incasseren dus Zoet heeft nog even te gaan.

Het record stamt uit 1971. “Zo’n record is een mooi detail, maar ik word liever kampioen. Ik houd het liefst iedere week de nul. Maar winnen is veel belangrijker. Als we zaterdag Heerenveen met 5-1 verslaan en dinsdag met 1-2 winnen van Atlético Madrid, hoor je mij niet mopperen. We willen kampioen worden, dus het belangrijkste is op dit moment winnen van Heerenveen. Daarna gaan we ons op de wedstrijd in de Champions League focussen. We leven echt van dag tot dag.” Zoet werd woensdag ook opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. “In Eindhoven heb ik een aardige reeks neergezet. Ik hoop mijn vorm bij Oranje door te trekken. Maar dat is iets voor na deze belangrijke periode bij PSV.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here