Home Nieuws Nuchtere Veerman houdt zich in: ‘Ze wisten het niet meer, we...

Nuchtere Veerman houdt zich in: ‘Ze wisten het niet meer, we gaan ze pakken’

882
0

Met het hart op de tong verscheen Joey Veerman na afloop van Rangers FC – PSV voor de camera.

Veerman moest even zoeken naar woorden en was voorzichtig in zijn uitspraken over de eerste helft van Rangers FC – PSV. De ploeg van Ruud van Nistelrooij speelde een mindere eerste helft en dat had met verkeerd druk zetten te maken en een overtal situatie voor de Rangers te maken.

In de tweede helft zette van Nistelrooij het tactisch om en dus ontstond er door het vervroegd druk zetten juist voor PSV een overtal situatie op het middenveld. Veerman zag dat Rangers niet onder de druk uit kon voetballen en de man meer situatie op het middenveld niet kon belopen. Na afloop zei Veerman: ‘Het gevoel wat bij mee leeft is dat we ze in Eindhoven gaan pakken. Ze wisten het niet’, doelt Veerman op de situatie in de tweede helft.

De middenvelder baalde wel van de eerste helft op Ibrox, waarin PSV weinig liet zien. Veerman beet duidelijk even op zijn tong en hield zich in richting zijn collega’s toen hem gevraagd werd naar de intentie van de ploeg. “Gezien de kansen die wij hebben gekregen hadden wij hier moeten winnen”, aldus Veerman over de goede tweede helft. “We nemen wel een goed resultaat mee, maar toch krijg je het gevoel alsof we het toch hadden kunnen beslissen. Als je kijkt naar de tweede helft, hadden wij ze onder druk en wisten ze totaal niet meer wat ze moesten doen. Daar moeten wij op voortborduren.”

De sfeer op Ibrox vond Veerman leuk om te ervaren maar het deed hem weinig, los van dat hij zijn medespelers niet meer kon verstaan. “Het deed een beetje pijn aan de oren als ze met z’n allen gingen schreeuwen. Dat was mooi om mee te maken”, zei hij daarover. “Volgende week zullen we minimaal dezelfde sfeer gaan krijgen.”


Vorig artikelSchotse media en Rangers fans richten pijlen op Simons en Veerman, niet op Gakpo en Sangaré
Volgend artikelDuidelijk verhaal van Nistelrooij over blunder Benitez: ‘Onze beste helft van het seizoen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in