Home Nieuws Nuchtere Ihattaren wil winnen in de Arena: ‘Ik lig niet wakker van...

Nuchtere Ihattaren wil winnen in de Arena: ‘Ik lig niet wakker van Ajax’

22
0

Mohamed Ihattaren is klaar om de top te bestormen. De jonge Utrechtse voetballer ziet de wedstrijd in de Arena als de uitgelezen kans om zijn naam verder te vestigen.

Het had maar weinig gescheeld of Ihattaren had toch een ander shirt om zijn schouders gehad dan het PSV shirt. Dat vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. Ihattaren koos er na overleg met zijn familie voor om toch bij PSV te blijven. Ihattaren is erg verguld met zijn nieuwe PSV contract. “Ja, dit is een heel mooi contract”, zegt hij.

“Ik heb vorig jaar wel overwogen om naar het buitenland te gaan, maar heb er toen goed over gesproken met mijn familie en besloten hier te blijven. Geld komt later wel. Nederland is nu veel beter voor mij. Hier speel ik al in een eerste elftal.”

Ihattaren kijkt uit naar het duel in Amsterdam en wil de Arena stil spelen. “Ik heb nog nooit voor zoveel mensen gespeeld. Maar ik lig niet wakker van de sfeer bij Ajax, hoor. Prachtig om voor zoveel mensen te spelen. En ik vind het alleen maar mooi als iedereen tegen je is. Stel dat je dan een goal maakt, assist geeft of gewoon wint met PSV. Daar gaan we voor.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here