Home Nieuws Nottingham Forest wordt concreet voor Cody Gakpo

Nottingham Forest wordt concreet voor Cody Gakpo

4173
0

Er zijn inmiddels bijna meer Premier League clubs met belangstelling voor Cody Gakpo dan clubs die niet in de aanvaller zijn geinteresseerd.

Opvallend is te noemen dat er vrijwel geen Spaanse clubs worden genoemd voor Gakpo, die met zijn speelstijl prima in de Spaanse Liga zou passen. Na Machester City, Liverpool, Arsenal, Manchester United en Leeds United, wordt nu het kooplustige Nottingham Forest genoemd voor Cody Gakpo. Engelse media melden dat de club uit Nottingham inmiddels serieus in de markt is gekomen voor Gakpo.

Het Eindhovens Dagblad daarentegen meldt dat Cody Gakpo alle buitenlandse interesse voorlopig laat voor wat het is. Gakpo wil zich voorlopig volledig kunnen richten en concenteren op de voorrondes van de Champions League met PSV. De verwachting is wel dat Gakpo te maken krijgt met interesse van de nog grotere buitenlandse clubs als Liverpool en Manchester United.

Gakpo verlengde eerder dit kalenderjaar zijn contract bij PSV nog tot de zomer van 2026. Volgens het de regionale krant zal de aanvaller naar verwachting fors meer dan het transferrecord van Hirving Lozano van 40 miljoen euro moeten kosten indien het deze maand al tot een transfer komt. Bovendien zal PSV daarbij ook aanvullende clausules en bonussen gaan bedingen.


Vorig artikelThuisvoordeel PSV laat AS Monaco koud: ‘Wij zijn fysiek beter dan PSV’
Volgend artikelGebroeders van de Kerkhof sneren naar Roger Schmidt: ‘Deze spelvreugde twee jaar gemist’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in