Home Nieuws NOS wijst naar ‘PSV persoonlijkheid’ Marcel Brands als opvolger Overmars: ‘Brands beste...

NOS wijst naar ‘PSV persoonlijkheid’ Marcel Brands als opvolger Overmars: ‘Brands beste kandidaat’

9467
0

De naam van Marcel Brands wordt afgelopen maanden vaak genoemd als mogelijke opvolger van John de Jong. Marcel Brands is nog altijd een beetje PSV en PSV is nog altijd een beetje Marcel Brands.

Marcel Brands is na succesvolle jaren een echte ‘PSV persoonlijkheid’ geworden. Er wordt overal in het Philips Stadion en op de Herdgang met veel respect en waardering over Brands gesproken. En dus is de kandidatuur van Brands in Amsterdam, althans volgens de NOS, opmerkelijk te noemen.

Marcel Brands heeft namelijk uitstekend werk verricht in Eindhoven en dat resulteerde in diverse landstitels en Europese successen. En dus blijft de naam van Brands altijd rondzingen in Eindhoven, althans bij een groot deel van de fans. Dat is ergens heel opmerkelijk te noemen omdat PSV John de Jong onder contract heeft staan, er geen signalen zijn dat er een einde aan het dienstverband gaat komen tussen PSV en John de Jong en dat PSV nog in de race is voor meerdere prijzen. Dat laatste is zeer optimistisch geconcludeerd maar feitelijk wel waarheid.

En toch wijzen de PSV fans massaal naar Marcel Brands als toekomstig technisch directeur van de club na zijn eerdere succesvolle jaren in Eindhoven. Brands is recent vrijgesteld van werk in Liverpool en zou openstaan voor een functie bij de KNVB. Of Brands daar voor open zou staan, is vooralsnog onbekend.

Na het nieuws rond de technische man van dienst in Amsterdam, wordt Marcel Brands door de NOS gekoppeld aan een dienstverband in Amsterdam. De geplaagde club is op zoek naar een nieuwe technisch directeur na het verrassende nieuws van afgelopen zondag. De NOS denkt dat Brands in aanmerking gaat komen voor de functie van technisch directeur bij Ajax. Of de functie in Eindhoven onder druk staat valt nog te bezien en daarvoor dienen we de resultaten van de komende maanden af te wachten. De NOS wijst in ieder geval naar Marcel Brands, waar de omroep ook naar AZ man Max Huiberts wijst als sportief directeur die een stap omhoog zou kunnen gaan zetten komende jaren. Max Huiberts wordt door diverse media ook weleens genoemd als toekomstige technische baas bij PSV.

De NOS: ‘Marcel Brands. Misschien wel de beste kandidaat in Amsterdam. Brands heeft als technisch directeur ervaring in binnen- en buitenland. Binnen de landsgrenzen werkte hij bij RKC, AZ en PSV. En met succes: hij werd één keer met AZ en drie keer met PSV landskampioen. De afgelopen drie seizoenen stond Brands onder contract bij Everton. Hij is per direct beschikbaar. Want hoewel hij in april vorig jaar zijn contract nog met drie jaar verlengde, werd hij in Engeland op 5 december jongstleden ontslagen vanwege de teleurstellende resultaten’, aldus de NOS over Marcel Brands, die voor veel PSV fans opnieuw welkom zou zijn in Eindhoven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here