Home Nieuws NOS-voorman verbaast zich over aanvallende kwaliteiten en scoringsdrift PSV

NOS-voorman verbaast zich over aanvallende kwaliteiten en scoringsdrift PSV

3486
0

Arno Vermeulen is namens de NOS flink onder de indruk van de aanvallende kwaliteiten van PSV. Het scoren gaat de ploeg van Peter Bosz dit seizoen makkelijk af, ziet Arno Vermeulen.

Vermeulen wordt in het EPSN programma Voetbalpraat gevraagd naar de aanvallende kwaliteiten van het elftal van Peter Bosz. Vermeulen ziet dat PSV nauwelijks te stoppen is. Zo zag Vermeulen hoogstpersoonlijk hoe PSV zondag Sparta met ruime cijfers wist te verslaan.

“PSV wint dit soort wedstrijden heel makkelijk en het lijkt ook alleen maar makkelijker te gaan”, vertelt Vermeulen bij Voetbalpraat van ESPN. “Voor een ploeg als Sparta hebben ze zóveel wapens voorin. Met wissels die je allemaal nog kan doen, want je kan bijvoorbeeld Lozano gewoon voor Lang brengen. Wat ze aanvallend hebben is echt superweelde. En dan win je van Sparta”, aldus de NOS voorman, die denkt dat PSV lastig te verslaan is dit seizoen.

Over de kampioensrace met Feyenoord zegt Vermeulen: “Het kan wel eens een competitie worden waarin je héél veel punten moet halen om kampioen te worden. We hebben een wat mindere competitie. Feyenoord staat al vier punten achter, al zullen die eerste twee wedstrijden je niet direct opbreken”, zegt de NOS-journalist over de inmiddels vier verspeelde punten van de Rotterdammers in de wedstrijden tegen Fortuna Sittard en Sparta.

Op Het Kasteel bleef Feyenoord steken op 2-2, nadat het met 2-0 achter kwam egen Sparta. PSV bleek op Het Kasteel heer en meester te zijn en zag alleen al in de eerste helft vele doelpogingen stranden op de vuisten van keeper Olij. Vermeulen verwacht een lange titelrace. “PSV en Feyenoord lijken de grootste kanshebbers. Ik zei dat je veel punten nodig hebt, maar er zitten ook veel ploegen bij waar het heel stom zou zijn als je daar punten tegen laat liggen”, aldus Vermeulen.


Vorig artikelTopspeler Denzel Dumfries op weg naar nieuw miljoenencontract in Milaan maar groot geworden bij PSV
Volgend artikelVIDEO | Ons PSV, wat een club

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in