Home Nieuws NOS: Matig PSV wint in Arnhem

NOS: Matig PSV wint in Arnhem

14
3

PSV is zaterdagavond met de 3 punten huiswaarts gekeerd. Het spel van de landskampioen was al stukken beter dan voorheen en grote delen van de wedstrijd wist de ploeg te domineren.

Na afloop ging het bij de diverse media dan ook over de uitvoering in combinatie met de veroverde punten. Opvallend daarbij is het verslag van de NOS. Het overheids medium zag een over het algemeen afwachten maar bovenal matig PSV wat Vitesse niet de wil op wist te leggen. AD Sportwereld zag een andere wedstrijd en legde de nadruk op de defensieve zekerheden en stabiliteit achterin. Het AD meldde dat PSV op de eerste 15 minuten na vrijwel de gehele wedstrijd domineerde en slechts even wankelde bij een schot op de lat van de Arnhemmers. Lof was er in het AD ook voor Ramselaar die net als VI aanhalen dat PSV na Pröpper wederom een speler heeft aangetrokken die er meteen staat na diens transfer en dus moeiteloos meedraait. VI zag zelfs een PSV dat Vitesse delen van de wedstrijd in eigen huis wegspeelde. Waarom de NOS een andere zienswijze heeft blijft verder onduidelijk.


Facebook Comments

3 REACTIES

  1. het spel was idd ook wel matig veel pasen die niet goed aan kwamen of ver uit de richting maar het was al stukken beter als tegen sparta en de wilskracht om te winnen konnen we tenminste zien op het veld en ze hebben niks weggeven is net zo belangrijk maar 3 punten in de pocket dat telt nu verder opbouwen
    come on psv

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here