Home Nieuws NOS-crew geniet van sfeer in Philips Stadion: ‘Dit maak je in De...

NOS-crew geniet van sfeer in Philips Stadion: ‘Dit maak je in De Kuip of de Arena niet mee’

9146
0

Het Nederlands elftal wist zaterdagavond in Eindhoven duizenden Oranje fans te vermaken.

Het was al weer even geleden dat Oranje het Philips Stadion aan deed. De sfeer in en rond het stadion was erg goed. De aanwezige NOS-crew genoot van de sfeer in het Philips Stadion.


Het is inmiddels 5 jaar geleden dat Oranje in Eindhoven was. Oranje verloor toen op 1 september 2016 met 1-2 van Griekenland.

“Zo vaak komen ze niet hier in Eindhoven. Dus je merkt toch dat de mensen die hier uit de regio komen en niet naar De Kuip of naar de Arena gaan, het toch echt bijzonder vinden dat het Nederlands elftal komt”, aldus commentator Jeroen Elshoff over de sfeer in het stadion.

“Dat was al zo toen de bus aankwam. Ik heb daarnaar staan kijken en ik zei al tegen Arno wat daarbuiten gebeurt, dat maak je in De Kuip en de Arena niet mee. Ik vraag me af of er in Amsterdam mensen met fakkels hadden gestaan.”

Na afloop viel het de mensen van de NOS op dat er nog steeds een uitgelaten stemming rond het stadion viel waar te nemen.

Elshoff zegt daarover: “Net voordat ik aan de interviews begon, kwam er iemand naar me toe. Want wij lopen hier ook tussen het publiek door. Die zei: kun je ze ook even vragen wat ze ervan vonden om in Eindhoven te spelen? Dus ze zijn er wel trots op dat het Nederlands elftal in Eindhoven kwam”, aldus een enthousiaste Jeroen Elshoff over de sfeer in en rond het Philips Stadion.